Qui som?


Vídeo: La tòfona. Cultiu i distribució

La Tofonera és una jove empresa que es dedica a la recol·lecció i venda directa de fongs de temporada, treballem, majoritàriament, amb producte fresc, de màxima qualitat i d’origen català, precisament perquè és de proximitat i el temps d’arribada de productor a consumidor és petit, podem permetre’ns el luxe de recol·lectar-lo en el punt òptim de maduresa i de màxima qualitat.

La recol·lecció del bolet és silvestre, així com la de totes les espècies comercialitzables de tòfona, exceptuant la de tòfona negra que, a part de les que es puguin trobar al bosc, també en recol·lectem a les nostres plantacions d’alzines.

Segons l’època de l’any podrem oferir un producte o un altre, i el seu preu pot fluctuar depenent de l’oferta i la demanda que es pugui donar als mercats generals. Entenem l’alimentació sana com a pilar d’un bon estat de salut. En un món on tot va massa ràpid, apostem per fer una parada i mirar al nostre voltant. És aquí on podem trobar el més saludable per a nosaltres.

Valorem al màxim el producte local de qualitat, ja que és el que té més potencial per a contenir totes les propietats que ens puguin aportar salut.
Treballem amb dedicació i entusiasme, seguint el cicle de la natura i oferint un producte que sorgeix de manera efímera als boscos catalans.

 

La Tofonera Qui Som